Smaakstaat22 nov
lees verder...
Hoen blijft leven door het te eten
Wie het Rijksmuseum binnenloopt staat al snel stil voor een weelderig 17e eeuws stilleven, waarop geslachte hoenderen uitgestald zijn, tussen overrijp fruit, glanzende bokalen en vergeten groentes.lees verder...
Smaakstaat08 okt
lees verder...
Het platteland verbinden met stedelijke culturele instellingen
Smaakstaat verbindt gebieden op het platteland met stedelijke culturele instellingen en hun bezoekers. Kleinschalige boerderijen blazen bijzondere rassen, soorten en de lokale voedselcultuur nieuw leven in. Via de smaak van hun producten en een ander betrokkenheid van de consument, ontwikkeld zich een duurzaam voedselcultuur.lees verder...
Prijsvraag Brood en SpelenCirculaire boerderij BeersWeet wat je eetMelk & Noot | een fijnschalig landschapSmaakstaatStart-up FarmDe NatuurakkerVerborgen LandschapProefboerderij Haverkamp, gemengd bedrijf voor toekomstboerenSterboeren: sterren voor het landschapEducatie, recreatie en duurzaam wonen op het boerenerfWat een eikels in het Twentse landschapProductief PeppellandDe wederkeer van het pastorale landschapKwatrijn: Generatiebestendig boeren in het hart van BrabantNatuurinclusieve Streekboerderijen SlabroekTwents Precisielandgoed